Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Πασχαλινή Συναυλία



Στα πλαίσια των πασχαλινών εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου έδωσε μια συναυλία στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.
Με αρκετό αέρα αλλά και χειμωνιάτικο κρύο η ορχήστρα μας χάρισε στο λιγοστό μπορούμε να πούμε κοινό ένα εξαίσιο μουσικό πρόγραμμα.

Χρόνια Πολλά σε όλους σας


Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΠΑΣΧΑ 2012


Οι εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων για το πατροπαράδοτο Πάσχα της Λιβαδειάς συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα με την συμμετοχή και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λιβαδειάς. Έτσι λοιπόν, όπως βλέπετε και στο πρόγραμμα παρακάτω, το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 20:30 στην κεντρική πλατεία θα δώσει μια μουσική βραδιά. Σας περιμένουμε με πολύ χαρά για να σας ευχηθούμε και "μουσικά".

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ευχές από την ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ


Η "ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ" μας εύχετε ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

Και εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε σε όλη την οικογένεια της Αγίας Ταβιθά ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ όπως και υγεία και κάθε ευτυχία.
Μέσα από το πασχαλινό τεύχος του περιοδικού τους έκαναν και αναφορά στην πρωτοχρονιάτικη επίσκεψή μας.

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Μεγάλη Παρασκευή

Με πολύ κατάνυξη πραγματοποιήθηκε η περιφορά των επιτάφιων στην πόλη της Λιβαδειάς. Η φιλαρμονική συνόδευε τον επιτάφιο του Ι.Ν. Εισοδείων της Θεοτόκου. Στην κεντρική πλατεία αλλά και σε άλλα σημεία της περιφοράς συναντηθήκαμε και με επιτάφιους άλλων ενοριών.
Κατά της περιφορά η ακούστηκαν από την μπάντα μας τα Funeral March (Chopin), Αι γενεαι πάσαι και Τελευταίος Ασπασμός (Κοσμίδης).

Να ευχηθούμε σε όλους σας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Συναυλία Δημοτικού Ωδείου Λιβαδειάς

Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Λεβαδέων σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη Συναυλία των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Λιβαδειάς, που θα γίνει το Σάββατο 7 Απριλίου 2012 και ώρα 20.00, στο Συνεδριακό Κέντρο στην Κρύα.

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Κήρυξη της επανάστασης στη Ρούμελη

Με λαμπρότητα γιορτάστικε η προκήρυξη της επανάστασης στην Ρούμελη στην Ι.Μ. Οσίου Λουκά. Πλήθος κόσμου, άρχοντες της περιοχής και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων έδωσε το παρόν και στην φετινή εκδήλωση.