Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Πρόγραμμα Τροφωνίων 2012

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων σας καλεί και φέτος να τιμήσετε με την παρουσία σας τις ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων "Τροφώνια".

Εκδηλώσεις που καλύπτουν 37 ημερολογιακές ημέρες. Εκδηλώσεις για κάθε γούστο αλλά και για κάθε ηλικία. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε διαβάζοντας προσεκτικά το πρόγραμμα των Τροφωνίων 2012.

Η Φιλαρμονική θα σας κρατήσει συντροφιά το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (κεντρική πλατεία) ανοίγοντας τη μουσική βραδιά "Συνάντηση Χορωδιών". Θα ακολουθήσουν οι χορωδίες Θηβών, Λιβαδειάς και  Αγίου Κωσταντίνου Φθιώτιδος. Η είσοδος φυσικά είναι ελέυθερη.


Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Κοίμηση της Θεοτόκου στην Χαιρώνεια


Η Χαιρώνεια γιορτασε και αυτή με μεγάλη λαμπρότητα, όπως άλλωστε και όλη η Ελλάδα, την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου στο παλιό εκκλησάκι της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Πλήθος κόσμου και πολλοί δημοτικοί άρχοντες με πρώτον τον δήμαρχο Λεβαδέων κ. Παπαγγελή συνέρευσε να προσκηνίσει την ιερά εικόνα.

Μετά το τέλος του πανηγυρικού εσπερινού έγινε η περιφορά της εικόνας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης της Χαιρώνιας με την Φιλαρμονική του δήμου Λεβαδέων.